FBHF, arbejder for at skabe bedre vilkår for børn og unge med handicap.

FBHF laver ved frivilligt arbejde forskellige arrangementer og aktiviteter, hvor børn med handicap og deres familier er i fokus. At få et barn med handicap berører hele familien, derfor er det vigtigt også at have fokus på søskende og forældre til børn med handicap. Søskende til børn med handicap kan føle sig lidt oversete, fordi hverdagen ofte er præget af praktiske gøremål i forhold til barnet med handicap. Derfor er det vigtigt at styrke hele familien ved nogle positive, fælles oplevelser.

Ligeledes er det vigtigt at blive hørt på den social-politiske scene – det arbejder FBHF også for.

Flere familier havde taget imod foreningens tilbud om en musikalsk oplevelse i Nyborg, lørdag d. 5.august 2017. Vi mødtes til fællesspisning, hvor menuen stod på "ægte" amerikansk burgermenu, med bl.a.. coleslaw, spareribs og burgere. Det var et hit. Maden smagte godt, og selskabet var godt.

Det er altid, en fornøjelse at se og høre, hvordan snakken glider frit blandt foreningens medlemmer.

 

                                                                                                                                                                                                     

 

At palnlægge en udendørs aktivitet i Danmark, er altid en vejrmæssig risiko. Det var også tilfældet ved foreningens Nyborg Voldspil arrangement, hvor himlens sluser åbnede sig lige inden forestillingens start, og fik et velforberedt publikum til at trække i regntøjet.

 

Forestillingen belv udsta 10 minutter, men så gik showet ellers i gang med glade og velkendte toner, oplagte skuespillere og et flot sceneshow, der kunne fange alle.

I forestillingens pause fik vi skoldhed kaffe, saft og kage, så ingen gik sukkerkolde, og så var vi klar til forestillingens andel, der varede til længe efter at mørket var faldet på.

 

Tak til alle deltagere, fordi i havde lyst til at være en del af arrangementet - og nogle af jer kørte langt Og tak til foreningens sponsorer

Der med økonomisk støtte har gjort det muligt for foreningen at afholde dette arrangement.

 

 

 

FBHF har en masse dejlige sponsorer som vi gerne vil sige tak til.

PFA Brug livet stempel 2017
Soroptimist logo3 n
lasertryk
slettestrand
Olivia DK logo
redweb logo
redhost

Denne hjemmeside er lavet i samarbejde med frivillige medlemmer af Joomla User Group Odense.

JugOdLogo